Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Rebiome, ReVitalize, Body Lotion

200ml

Rebiome ReVitalize – Fugtgivende bodylotion der plejer huden grundigt, øger elasticiteten og efterlader huden glat og silkeblød. Se mere her.

579,00 kr.

5 på lager

Beskrivelse af produkt

Vitaliserende bodylotion, som gør huden silkeblød og gennemfugtet
Rebiome ReVitalize plejer huden grundigt samt balancerer og genopretter kedelig, tør og irriteret hud. Den ikke-fedtede, hurtigt absorberende formel er beriget med luksuriøse naturlige olier, der skånsomt plejer hele kroppen, samtidig med at hudens naturlige flora rebalanceres.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReVitalize plejer kroppen og øger hudens elasticitet takket være et væld af gavnlige naturlige ingredienser – alle med dokumenterede resultater. Fensebiome ™ peptid stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet, mens antioxidant E-vitamin og arganolier samt baobabolier nærer og blødgør huden. Milde duftnoter af lavendel, grøn the og bergamot giver en skøn spa fornemmelse.

Brug á Rebiome ReVitalize

Påfør på hele kroppen efter bad eller brusebad.
Til daglig brug.
Velegnet til alle hudtyper.
Undgå kontakt med øjnene.

Nøgleingredienser

  • Plantebaseret alternativ til silikone 5+5 %
    Plantsil er vores alternativ til silikone, en vegetabilsk baseret blødgørende olivenolie, som er nem at smøre på huden. Dens langvarige silkeagtige fornemmelse får din hud til at virke silkeblød. Efterlader huden silkeblød.
  • Arganolie 2 %
    Den indeholder essentielle fedtsyrer, som er vigtige for at undgå tidlig aldring og tab af hudens elasticitet. Tocopheroler er med til at gøre denne olie til en fremragende beskyttelse af hud samtidig med, at den blødgør og sørger for, at huden ikke udtørres. .
  • Baobabolie 2 %
    Den nærende og blødgørende olie plejer huden optimalt.
  • Fensebiom™ Aminosyrepeptid 1 %
    En stærk præbiotisk peptid med probiotisk virkning. Den stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet. Den booster hudens eget forsvarssystem. Det er unikt og aktivt mikrobiom, der hjælper med at få huden i balance igen og fremstå sund og velplejet.
  • Aminosyrer 1 %
    En yderst virkningsfuld AHA (Alpha Hydroxy Acids) fugtighedscreme med NMF (Natural Moisturizing Factor) aminosyre komponenter.Hjælper med at genskabe hudceller. Indeholder præbiotisk stimulans.
  • Cikorierodekstrakt 1 %
    Præ- og probiotiske, mikrobiom-venlige ekstrakter fra cikorieplantens rod. En præbiotisk, kraftfuld stimulans med probiotisk virkning, som understøtter væksten af lactobaciller, og som stopper svampeforekomsten. Den forstærker den anti-mikrobielle virkning og styrker hudens mikrobiotabarriere.
  • Naturligt E-vitamin 0,5 %
    Har en naturlig antioxidant-effekt. Det er kendt for at være det vigtigste vitamin, når det kommer til beskyttelse af huden. Det gør huden blød og glat og hjælper med at reducere hudirritation.

Alle ingredienser

Aqua, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearates, Adansonia Digitata Seed Oil, Ceteareth-22, Cetearyl Alcohol, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Phenoxyethanol, Inulin, Argania Spinosa Kernel Oil, Fructose, Tocopherol, Carbomer, Betaine, Phytosterols, Helianthus Annuus Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Sodium PCA, Sodium Lactate, PCA, Serine, Alanine, Glycine, Caprylyl Glycol, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Acetyl Heptapeptide-4, Proline, Sodium Hydroxide, Parfum.