Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

CARE & BEAUTY​ BY ALBJERG

VOKSBEHANDLING FJERNER UØNSKET HÅRVÆKST

PRØV EN BEHANDLING VED EN ANERKENDT KOSMETIKER

Uønsket hårvækst et generende problem for mange.

Hos Care & Beauty i Nyborg tilbyder jeg en professionel og nænsom voksbehandling, der fjerner hår på ben, arme, armhuler, ryg, mave, ansigt m.m.​

I min skønhedsklinik er det vigtigt, at alle føler sig godt tilpas og velkomne. Derfor vil du altid opleve en afslappet og hyggelig atmosfære. Hvis du bor i Odense, Dyrup, Højby eller en anden by i området, så kan du nemt komme forbi klinikken og få en voksbehandling, der tager hånd om alle dine uønskede hår.

RÅD OG VEJLEDNING

Hos mange kvinder og mænd kan uønsket hårvækst være generende og irriterende, især hvis man er nødt til at barbere/skrabe sig hver 2. dag.

Hårfjerning med Lycon voks er en særdeles effektiv metode, da man fjerner hele håret med hårfolliklen og ”beskadiger” hårsækken, så den ikke vil lave et hår der igen. Hårene skal gerne have en længde på ca. 5 mm, for at voksen kan få ordentligt fat. Jeg anbefaler, at voksbehandlingen gentages med 4-6 ugers mellemrum.

MIN BEDSTE ANBEFALING

Hvis hårene er længere end 1 cm, anbefaler jeg, at du klipper/trimmer hårene til en mere passende længde hjemmefra.

Jeg anbefaler yderligere, at du mellem dine voksbehandlinger – men især dagen inden – husker at peele området, så eventuelle indgroede hår kommer frem igen.

KONTAKT MIG OG BOOK EN TID TIL DIN VOKSBEHANDLING

Ønsker du at høre mere, eller vil du booke en tid til en voksbehandling i min klinik? Så er du meget velkommen til at kontakte mig allerede i dag. Jeg fortæller gerne mere om mit arbejde med voksning, hvis du sidder inde med spørgsmål.​