Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Care & Beauty By albjerg

FORKÆL DIG SELV MED EN MANICURE OG PEDICURE

JEG PLEJER DINE HÆNDER OG FØDDER

Dine hænder er dit visitkort udadtil! Så forkæl dig selv med flotte hænder og velplejede negle.

Hvem vil ikke gerne have velplejede fødder? De skal jo bære os gennem livet.​

Hos Care & Beauty By Albjerg plejer jeg dine hænder, fødder og negle med professionelle og forkælende manicure og pedicure. Min skønhedsklinik ligger i mit private hjem i Nyborg, hvor jeg byder varmt velkommen til kunder fra hele lokalområdet, herunder Højby, Dyrup og Odense.

MANICURE MED LUKSUSPRODUKTER

Jeg anvender altid CND’s luksuriøse og effektive produkter til manicure. Produkterne, der anvendes i behandlingen, er beriget med terapeutiske ingredienser og nærende vitaminer, som tilfører en masse fugt til hud og negle. For ekstra pleje og forkælelse anvender jeg, under behandlingen, de nærende og plejende anti-age handsker fra Voesh, som er spækket med E-vitamin og kollagen. Shellac kan tilkøbes til almindelig manicure ellers skal du vælge ”SpaManicure m. Shellac”.

PEDICURE MED NÆRENDE OG PLEJENDE INGREDIENSER

Jeg anvender 4 steps pedi in a box fra Voesh til min pedicure, som indebærer en Salt Soak, Suger Scrub, Mud Masque, Massage Cream. De er spækket med lækre, nærende og plejende ingredienser, og du får endda selv lov til at vælge hvilken duft du vil have, da Pedi In A Box kommer i 15 forskellige udgaver. Derudover indebærer behandlingen selvfølgelig fjernelse af hård hud med filemaskine og at få ordnet neglene. Shellac kan tilkøbes til almindelig fodbehandling ellers skal du vælge ”SpaPedicure m. shellac”.

BOOK EN TID TIL DIN MANI- ELLER PEDICURE I DAG

Drømmer du om at få en behandling, hvor der bliver tage grundigt og behageligt af dine hænder, fødder og negle? Så kontakt mig i dag og book en tid til en manicure eller pedicure hos Care & Beauty By Albjerg.

Vil du høre mere om mine forskellige behandlinger og priser, så kan du læse nærmere her eller ringe til mig. Jeg ser frem til at hjælpe dig med præcist den behandling, du ønsker.

Spapedicure m. shellac
Shellak 1 farve inkl. mini mani