Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Rebiome, ReOptimize, Eye Cream

15ml

Målrettet pleje af den sarte hud omkring øjnene

Rebiome ReOptimize øjencreme reducerer hævelse og mørke rande omkring det sarte øjenområde og udglatter de fine linjer, samtidig med at den fugter huden.

539,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse af produkt

Skabt til at udglatte den sarte hud omkring øjnene
Rebiome ReOptimize er ingen almindelig øjencreme. Den nærende creme er skabt til at udjævne hævelser, mørke rande og fine linjer og er fyldt med naturlige ingredienser med dokumenterede virkningsfulde resultater, der opstrammer huden omkring øjnene.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReOptimize øjencreme hjælper med at fugte den sarte hud omkring øjnene. Opstramning og reducering af rynker og mørke rande takket være dets mange aktive ingredienser. Antioxidanter, vitaminer, Eyedeline ™ plankton, Eyeseryl® peptid, oliven-squalane, hyaluronsyre, kameliaolie og det effektive Fensebiome ™ peptid arbejder effektivt sammen for at stimulere en naturlig probiotisk hudaktivitet.

Brug á Rebiom ReOptimize

Dup en lille mængde Rebiome ReOptimize på de fine linjer omkring øjenområdet. Den blide formel kan også påføres vippekanten.
Til daglig brug.
Velegnet til alle hudtyper.

Nøgleingredienser

 • Cameliaolie 3 %
  En kraftig antioxidant til huden. Blødgør, fugter og nærer. Den øger hudens elasticitet, sørger for at mindske inflammatoriske reaktioner og hjælper med at bremse tegn på aldring.
 • Glycoin 2 %
  Myrothamnus flabellifolia er almindeligt kendt som planten som kan vække døde blade til live, når den vandes. Den indeholder anti-aging, antiinflammatorisk, celleforstærkende, energigivende, vitaliserende og nærende egenskaber, der positivt påvirker hudens mikrobiom.
 • Naturlig oliven squalane 2 %
  En meget ernæringsrig og aktiv olie kendt for sine stærke antioxidante effekter, der hjælper med at beskytte huden mod sollys, den absorberer både toksiner og tungmetaller for at beskytte huden mod miljømæssige stressfaktorer. Squalane blødgør også huden.
 • Naturlige ekstrakter fra cikorierødder 1 %
  Præ- og probiotiske hudmikrobiomvenlige ekstrakter udvundet af cikorieplantens rod. Et stærkt stimulerende middel med en præbiotisk tilgang og probiotisk effekt, det understøtter væksten af ​​lactobaciller og blokerer for invasionen af ​​f.eks. svampe, der øger den antimikrobielle effekt og styrker hudens mikrobiotabarriere.
 • Høj effektivitet Acetyl Tetrapeptide-5 1 %
  Et potent, højeffektivt aminosyrepeptid, som reducerer mørke rande og hævelser omkring øjnene. 99 % naturlig i henhold til ISO 16128. Formuleret eksplicit til øjenområdet.
 • Højeffektiv marint planktonekstrakt 1 %
  En aktiv ingrediens, der stammer fra Tenerifes klippekyster, forbedrer cirkulationen og styrker cellerne, reducerer forekomsten af ​​poser og mørke rande, udglatter linjer og giver et ungdommeligt udseende.
 • Fensebiom™ Aminosyrepeptid 1 %
  Et kraftfuldt peptid med en præbiotisk tilgang og probiotisk effekt. Stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet og booster dens forsvar ved at favorisere gavnlige bakterier, der forbedrer hudens immunrespons og fysiske barriereintegritet. Den unikke mikrobiom-stimulerende aktive hjælper med at genoprette hudens sundhed for optimalt velvære.
 • Mikroalger aktive 0,5 %
  Naturlig marine aktiv, der modvirker mørke rande og optimerer huden. Beskyttende mod forurening og andre miljømæssige stressfaktorer, vedligeholder og genopretter hudens integritet.
 • Naturligt E-vitamin 0,5 %
  Med naturlige antioxidanteffekter betragtes E-vitamin som det vigtigste hudbeskyttende vitamin, der hjælper med at sikre, at huden er blød og glat, samtidig med at irritation reduceres.
 • Allantoin 0,30 %
  Forbedrer hudens evne til at holde på fugten. Så skøn glat hud. Reducerer tegn på aldring af huden og hjælper mod hudskader. Beskytter huden og fremskynder sårheling. Indeholder præbiotisk stimulans.
 • Hyaluronsyre 0,1 %
  Det er et naturligt fugtighedsmiddel, som bevarer elasticiteten og fastheden i huden på grund af midlets fugtighedsbevarende egenskaber, hvilket giver en blødere fornemmelse af huden samt et mere ungdommeligt udseende.

Alle ingredienser

Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Camellia Oleifera Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Squalane, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Inulin, Fructose, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Lauroyl Glutamate, Carbomer, Tocopherol, Allantoin, Glyceryl Glucoside, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Adansonia Digitata Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Pavlova Lutheri Extract, Plankton Extract, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Heptapeptide-4, Sodium Hydroxide, Parfum.