Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Rebiome, ReJuvenate, Youth Serum

30ml

Intensiv og fugtgivende cellebeskyttelse

Rebiome ReJuvenate er et ansigtsserum, der tilfører intensiv og nærende fugt til ansigtet samtidig med at det minimerer rynker og giver huden den optimale balance.

579,00 kr.

3 på lager

Beskrivelse af produkt

Beskytter celler og giver næring i enhver henseende
Det multifunktionelle serum er skabt til intensivt at fugte huden, udjævne fine linjer og reducere rynker, og er som serum en kilde til at bevare hudens ungdom. Det sætter kollagenproduktionen i gang og beskytter og styrker hudens celler for hermed tydeligt at forbedre udseendet, også omkring det sarte øjeområde. Stimulerer de gavnlige hudbakterier for et balanceret mikrobiom.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReJuvenate giver masser af fugt til huden og beskytter hudcellerne for at bremse aldringstegn, udglatte de fine linjer og reducere rynker omkring øjnene. Fensebiome ™ peptid stimulerer naturlig probiotisk hudaktivitet, mens multifunktionelle plantebaserede peptider, beroligende kornblomstvand og et væld af naturlige ingredienser – alle med dokumenteret effekt – hjælper med at øge kollagenproduktionen. Milde duftnoter af lavendel, grøn the og bergamot giver en skøn spa fornemmelse.

Brug á Rebiom ReJuvenate

Påfør 3-5 dråber Rebiome ReJuvenate på et rent ansigt før lotion
Bruges dagligt.
Alle hudtyper.

Nøgleingredienser

 • Kornblomst vand 5%
  Et ernæringsrigt og helt naturligt planteekstrakt med virkningsfuld øjenpleje, der giver en beroligende virkning på trætte, hævede eller irriterede øjne.
 • Collagen-boosting Peptide 4%
  En tre-i-en kombination af aktive peptider og proteiner, der hjælper med at gendanne og øge kollagenproduktionen i moden hud for at den føles og ser sund og ungdommelig ud.
 • Fensebiome™ Amino Acid Peptide 1%
 • Natural Ectoin 1%
  Et meget kraftfuldt anti-inflammatorisk, naturligt molekyle af aminosyrer, der sørger for at beskytte cellerne, holde huden ren, mindske rynker, holde huden fugtig længe, reparere hudbarrieren, og som efterlader en lys og pæn hud. Et præbiotisk middel med probiotisk virkning.
 • Caffeine 1%
  Koffein er et kraftfuldt og hud-stimulerende anti-irriterende produkt, som indeholder B3 vitamin, og som hjælper med at reducere cellulite, berolige huden og reducere inflammation. Det har anti-aging fordele og er med til at mindske mørke rande omkring øjnene. Et aktiv med præbiotisk stimulerende effekt som fremmer den naturlige hudmikrobiota, samtidig med at det beroliger solbrændt hud og reducerer akne.

Alle ingredienser

Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water, Caffeine, Ectoin, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Lecithin, Pectin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Proline, Arginine, Serine, Tripeptide-10 Citrulline, Glucose, Acetyl Heptapeptide-4, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Triethanolamine, Perfume.