Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Kort udløb, Rebiome, ReSurface, Enzyme Peeling

100ml  – Holdbar til 06/24 (kan sagtens anvendes få måneder efter holdbarhedsdato)

Rebiome ReSurface er en peelende og exfolierende ansigtsmaske fuld af ensymer, der effektivt stimulerer huden, og genaktiveret den naturlige barriere, der efterlader huden fin og blød.

599,00 kr.

6 på lager

Beskrivelse af produkt

En udglattende udrensende silkeblød peel
Genskab hudens barrierefunktion, og genaktiver hudceller for en blød, smuk og glansfuld hud med Rebiomes ReSurface. Den blide, multifunktionelle eksfolierende ansigtsmaske fjerner enzymatisk og fysisk døde hudceller og urenheder fra selv den mest sarte hud og sætter gang i cellefornyelsen.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReSurface er genvejen til en blød og lækker hudoverflade. Takket være den effektive kombination af ingredienser sørger enzymer og krystaller for en effektiv men blid eksfoliering så døde hudceller fjernes og cellenydannelse stimuleres. Fensebiome ™ peptid sørger for at øge hudens immunitet ved at stimulerer probiotisk aktivitet, mens ananas enzymer og mikroniseret runde kvartskrystaller blidt eksfolierer huden. Kamille beroliger huden, og regenerativt E-vitamin hjælper med at sætte fart på fornyelsen af hudbarrieren.

Brug á Rebiome ReSurface

 • Påfør et tyndt lag Rebiome ReSurface på ren hud.
 • Lad virke 5-10 minuttter for at igangsætte den enzymatiske eksfoliering – fugt fingerspidser og massér med cirkulære blide bevægelser ReSurface for at opnå en fysisk eksfoliering af huden.
 • Skyl ReSurface af med lunkent vand.
 • Afrens herefter med ReFresh rense gel og afslut med en fugtgivende serum ReBoost eller ReJuvenate.

Nøgleingredienser

 • Abrikosolie 5 %
  Nærer og beroliger huden. Den milde olie er rig på vitamin A og har et højt indhold af olie- og linolfedtsyrer, hvilket gør den til en af ​​de sikreste olier at bruge på selv den mest følsomme hud.
 • Enzymer fra ananas 4%
  Bromelain er et enzymekstrakt, der stammer fra ananasstængler. Det har en naturlig peeling effekt på huden for at forbedre vitalitet og glød.
 • Pure Quarts Exfoliator fra Crystal Minerals 3%
  Denne naturlige exfoliator er afledt af krystalmineraler og mikroniseres til meget fine partikler for at fremme regenereringen af ​​huden, blødgørende og forskønnende, mens den virker.
 • Romersk kamille blomst ekstragt 2%
  Romersk kamille, der beroliger, beskytter og reparerer huden, betragtes som en uvurderlig ingrediens med antioxidantegenskaber. Romerske kamilleblomster indeholder en høj koncentration af flavonoider, som har en lang række kvaliteter, herunder at reducere inflammation, beskytte huden mod ydre stressfaktorer, bekæmpe frie radikaler, som accelererer cellulær aldring og stimulerer hudens naturlige reparationsproces.
 • Fensebiom™ Amino Acid Peptide 1%
  Et kraftfuldt peptid med en præbiotisk tilgang og probiotisk effekt. Stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet og booster dens forsvar ved at favorisere gavnlige bakterier, der forbedrer hudens immunrespons og fysiske barriereintegritet. Den unikke mikrobiom-stimulerende aktive hjælper med at genoprette hudens sundhed for optimalt velvære.
 • Naturligt E-vitamin 0,2%
  Med naturlige antioxidanteffekter betragtes E-vitamin som det vigtigste hudbeskyttende vitamin, der hjælper med at sikre, at huden er blød og glat, samtidig med at irritation reduceres.

Alle ingredienser

Aqua, Isostearyl Isostearate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Maltodextrin, Cetearyl Alcohol, Quartz Powder, Glyceryl Stearate, Glycerin, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Carbomer, Bromelain, Sodium Lauroyl Glutamate, Anthemis Nobilis Flower Extract, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Acetyl Heptapeptide-4, Triethanolamine, Parfum.