Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Rebiome, ReGlow, Glow Serum

30ml

Fugtgivende serum, som holder huden fugtet hele dagen og giver den smukkeste glød

Rebiome ReGlow er et multifunktionelt ansigtsserum, der tilfører masser af fugt og giver ansigtet en strålende glød, mens hudens mikrobiom rebalanceres og dens naturlige barrierefunktion styrkes.

569,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse af produkt

En sund glød
ReGlow Serum giver en sund, levende glød, mens den fugter og styrker overhudens mikrobiom, og er et alsidigt tre-i-et produkt fyldt med naturlige ingredienser. Præ- og probiotisk stimulerende med effektive peptider, som fremmer din naturlige skønhed og efterlader huden med en fin og smuk glans, samtidig med at den føles vidunderlig glat. Bruges som serum base før makeup eller tilføres som smuk highlight. ReGlow sammen med ReFence er den skønneste naturlige make-up.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReGlow fugter og beskytter din huds elasticitet dagen lang. Fensebiome™ peptide fremmer den naturlige probiotiske aktivitet, og hårdtarbejdende antioxidanter såsom oliven-squalane og naturlige aminosyrer sørger for at fugte huden. Den Indeholder et naturligt alternativ til silikone. Milde duftnoter af lavendel, grøn the og bergamot giver en skøn spa fornemmelse.

Brug á Rebiome ReGlow

Påfør 5-6 dråber på et rent ansigt Massér forsigtigt ind i huden.
Bruges dagligt.
Alle hudtyper.
Kun til ekstern brug.
Undgå tæt kontakt med øjnene.

Nøgleingredienser

 • Plante baseret alternativ til silikone 6 %
  Plantsil er vores alternativ til silikone. Den vegetabilske blødgørende olie afledt af oliven har fremragende smørbarhed. Dens silkebløde tekstur har en langvarig, satinblød effekt på huden.
 • Crambe Abyssinica frøolie dosering 3 %
  Et kraftfuldt peptid med en præbiotisk tilgang og probiotisk effekt. Stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet og booster dens forsvar ved at favorisere gavnlige bakterier, der forbedrer hudens immunrespons og fysiske barriereintegritet. Den unikke mikrobiom-stimulerende aktive hjælper med at genoprette hudens sundhed for optimalt velvære.
 • Naturlig oliven squalane 3 %
  En meget ernæringsrig og aktiv olie kendt for sine stærke antioxidante effekter, der hjælper med at beskytte huden mod sollys, den absorberer både toksiner og tungmetaller for at beskytte mod miljøbelastninger. Squalane fugter og blødgør også huden.
 • Fensebiom™ Aminosyrepeptid 1 %
  Et kraftfuldt peptid med en præbiotisk tilgang og probiotisk effekt. Stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet og booster dens forsvar ved at favorisere gavnlige bakterier, der forbedrer hudens immunrespons og fysiske barriereintegritet. Den unikke mikrobiom-stimulerende aktive hjælper med at genoprette hudens sundhed for optimalt velvære.
 • Quora Noni Plant Active 1%
  Et overlegent og kraftfuldt bioaktivt mikrobiom, der beskytter og balancerer huden sammen med forebyggelse af forstyrrelse af hudbarrieren; aktiv reduktion af porestørrelse; regulering af talg og ufuldkommenheder i huden, herunder fedtet, acne-tilbøjelige hudsygdomme.
 • Sensia Carota fra Orange Gulerodsrødder 1 %
  En glycerin-baseret beroligende og anti-irriterende ingrediens afledt af Daucus Carota Sativa-rod (orange gulerodsrødder) stamceller, plantecellekulturerne af Sensia Carota sikrer multi-aktive fordele mod daglige miljømæssige og kemiske aggressorer og aldersforøgende beskyttelse mod betændelse. Særligt velegnet til overfølsom og intolerant hud.
 • Naturlige ekstrakter fra cikorierødder 1 %
  Præ- og probiotiske hudmikrobiomvenlige ekstrakter udvundet af cikorieplantens rod. Et stærkt stimulerende middel med en præbiotisk tilgang og probiotisk effekt, det understøtter væksten af ​​lactobaciller og blokerer for invasionen af ​​f.eks. svampe, der øger den antimikrobielle effekt og styrker hudens mikrobiotabarriere.
 • Glycoin 0,5 %
  Myrothamnus flabellifolia er almindeligt kendt som planten som kan vække døde blade til live, når den vandes. Den indeholder anti-aging, antiinflammatorisk, celleforstærkende, energigivende, vitaliserende og nærende egenskaber, der positivt påvirker hudens mikrobiom.
 • Høj effektivitet Acetyl Tetrapeptide-5 0,5%
  Yderst virkningsfuld aminosyre peptid (Tetrapeptid), med dobbelt virkning, som reducerer mørke rande og poser under øjnene.99 % naturlig i henhold til ISO 16128 og udelukkende designet til øjenpleje.
 • Naturligt E-vitamin 0,5 %
  Med naturlige antioxidanteffekter og afledt af naturlige kilder betragtes E-vitamin som det vigtigste hudbeskyttende vitamin, der hjælper med at sikre, at huden er blød og glat, samtidig med at irritation reduceres.

Alle ingredienser

Aqua, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Oryza Sativa Starch, Squalane, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Oil, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cichorium Intybus Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Mica, Inulin, Lauroyl Lysine, Fructose, Tocopherol, Levulinic Acid, Daucus Carota Sativa Root Cell Culture Lysate, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Xanthan Gum, Glyceryl Glucoside, Adansonia Digitata Seed Oil, Lactic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Soy Protein, Ethylhexylglycerin, Pectin, Butylene Glycol, Proline, Arginine, Serine, Glucose, Acetyl Heptapeptide-4, Acetyl Tetrapeptide-5, Chondrus Crispus Extract, Parfum, CI 77491, CI 77891.