Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Rebiome, ReMoisturize, Night Cream

50ml

Ekstremt fugtgivende natcreme, der genopbygger hudens barriere

Rebiome ReMoisturize natcreme fremmer cellefornyelse, reducerer rynker og forbedrer hudens elasticitet, mens du sover.

589,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse af produkt

Cellefornyende natcreme
Rebiome ReMoisturize natcreme optimerer og forbedrer hudens overflade, reparerer og styrker dens barrierefunktion. De mikrobiom-rebalancerende ingredienser har en antiinflammatorisk virkning, som beskytter mod eksterne stressfaktorer. Cellefornyelsen øges, og der tilføres yderst tiltrængt ilt til trætte celler, rynkerne reduceres og elasticiteten forbedres.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReMoisturize styrker og reparerer hudens naturlige barrierefunktion, reducerer rynker og bevarer elasticitet og blødhed. Fensebiome ™ peptid er udviklet til at stimulere hudens naturlige probiotiske aktivitet, og det er beriget med en effektiv blanding af antioxidanter. E-vitamin, oliven-squalane, mikroalger, naturlige aminosyrer er nogle af de ingredienser, som alle hjælper til med at øge iltforsyningen til cellerne for at forbedre fornyelsen af huden. Milde duftnoter af lavendel, grøn the og bergamot giver en skøn spa fornemmelse.

Brug á Rebiome ReMoisturize

Påfør 1-2 pump af Rebiome ReMoisturize på ansigt og hals efter rensning og valgfrit serum.
Til daglig brug.
Alle hudtyper.

Nøgleingredienser

 • Naturlig oliven squalane 6 %
  En yderst ernæringsrig og aktiv olie, som er kendt for sine stærke antioxidante virkninger, som hjælper med at beskytte huden mod sollys. Squalane fugter og blødgør din hud.
 • Sheasmør 3 %
  Den er rig på mineraler og vitaminer, specielt vitamin A og E, og den er kendt for sin gavnlig virkning på huden. Den fugter, nærer, lindrer og beskytter huden mod al slags vejr.
 • Fensebiom™ Amino Acid Peptide 1%
  Et kraftfuldt præbiotisk peptid med probiotisk virkning. Stimulerer hudens naturlige, probiotiske aktivitet, gør huden mere modstandsdygtig ved at tilføre den gavnlige bakterier, som forbedrer hudens immunrespons og dens fysiske barriere. Det unikke, mikrobiom-stimulerende aktiv sørger for at få huden i balance igen og fremstå, sund og velplejet.
 • Quora Noni Plant Active 1%
  Et fantastisk og kraftfuldt mikrobiom-bioaktiv, der beskytter og afbalancerer huden samtidig med at det stimulerer hudbarrieren ved at reducere størrelsen af porerne og talg- og hudufuldkommenheder og afhjælpe fedtet hud og akne-lignende hudlidelser.
 • Naturlig ektoin 1%
  Et meget kraftfuldt anti-inflammatorisk, naturligt molekyle af aminosyrer, der sørger for at beskytte cellerne, holde huden ren, mindske rynker, holde huden fugtig længe, reparere hudbarrieren, og som efterlader en lys og pæn hud. Et præbiotisk middel med probiotisk virkning.
 • Sød mandelolie 1%
  Den indeholder en høj koncentration af omega 9 og omega 6, som er vigtige for huden. Den er fugtgivende, nærende og beroligende på huden og er især velegnet til følsom hud.
 • Marine Anti-rynke Aktiver 0,5%
  Hjælper med at styrke huden og samtidig genoprette dens naturlige smidighed, udstråling og skønhed. Et kraftigt anti-rynke middel, som har vist sig at øge sammensætningen af kollagener.
 • Grøn te 0,5 %
  En super stærk te, som er rig på stabiliserede polyfenoler (>95 %). Aldersbekæmpende: den genhydrerer huden, kæmper mod oxidativ stress, beskytter huden mod photoaging, og forhindrer aldring forårsaget af UV.
 • Naturligt E-vitamin 0,5%
  Har en naturlig antioxidant-effekt. Det er kendt for at være det vigtigste vitamin, når det kommer til beskyttelse af huden. Det gør huden blød og glat og hjælper med at reducere hudirritation.

Alle ingredienser

Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Butyrospermum Parkii Butter, Ricinus Communis Seed Oil, Glyceryl Stearate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Adansonia Digitata Seed Oil, Ectoin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Phenoxyethanol, Hydrogenated Vegetable Oil, Palmitoyl Camellia Sinensis Extract, Phytosterols, Xanthan Gum, Tocopherol, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Helianthus Annuus Seed Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Phytate, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Citric Acid, Acetyl Heptapeptide-4, Parfum.