Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Rebiome, ReBoost, HA Booster

15ml

Kraftig fugtighedsgivende serum

Rebiome ReBoost serum indeholder bl.a. hyaluronsyre som sørger for øjeblikkelig fugt til huden med age-defying alders trodsende effekt.

399,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse af produkt

Fugtighedsgivende serum mod rynker
Rebiome ReBoost er fyldt med ekstremt kraftfulde hyaluronsyrer, som bevarer fugten i huden for at holde den flot. Rebiome ReBoost rebalancerer ligeledes hudens mikrobiom, forhindrer og udjævner fine linjer og rynker samt jævner hudens overflade. Anti-aging-formlen giver øjeblikkeligt huden et frisk, naturligt og ungdommeligt udseende.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReBoost giver øjeblikkelig fugt og suveræn anti-ageing-effekt til huden. Den indeholder Fensebiome ™ peptid, som stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet og forbedrer dens barrierefunktion. Celleforstærkende hyaluronsyre, antirynke Argireline® creme og den energigivende Glycoin ® gør, at Rebiomes ReBoost er i en klasse for sig. Milde duftnoter af lavendel, grøn the og bergamot giver en skøn spa fornemmelse.

Brug á Rebiome ReBoost

Påfør et par dråber på et rent ansigt, massér forsigtigt ind i huden.
Bruges dagligt.
Alle hudtyper.
Kun til ekstern brug.
Undgå tæt kontakt med øjnene.

Nøgleingredienser

 • Argireline 5%
  Et meget brugt peptid til de første rynker. Dette unikke peptid har bevist sit værd til effektivt at forhindre dannelsen af ​​fine linjer og rynker .
 • Aminosyrer 5 %
  En yderst effektiv AHA (Alpha Hydroxy Acids) fugtighedscreme formuleret med NMF (Natural Moisturizing Factor), aminosyrer spiller en vigtig rolle i at opretholde hudens fugtniveauer . Denne aktive ingrediens hjælper med cellefornyelsen og har en præbiotisk stimulerende effekt for at understøtte hudens naturlige mikrobiota.
 • Hyaluronsyrer (dosis 1,75 % (lav) + 0,25 % (høj)
  En naturlig fugtighedsbevarende hyaluronsyre bevarer hudens elasticitet og fasthed ved at holde på fugten, hvilket giver en blødere følelse og et mere ungdommeligt udseende.
 • Glycoin 1,5%
  Myrothamnus flabellifolia er en planteart, der findes i klippeområder i det sydlige Afrika. Almindelig kendt som genopstandelsesplanten for dens evne til hurtigt at genoplive døde blade, når de udsættes for vand, indeholder den anti-aldring, anti-inflammatoriske, celleforstærkende, energigivende, vitaliserende og nærende egenskaber, som positivt påvirker hudens mikrobiom.
 • Fensebiom™ Aminosyrepeptid 1 %
  Et kraftfuldt peptid med en præbiotisk tilgang og probiotisk effekt. Stimulerer hudens naturlige probiotiske aktivitet og booster dens forsvar ved at favorisere gavnlige bakterier, der forbedrer hudens immunrespons og fysiske barriereintegritet. Den unikke mikrobiom-stimulerende aktive hjælper med at genoprette hudens sundhed for optimalt velvære.

Alle ingredienser

Aqua, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Betaine, Pentylene Glycol, Propanediol, Phenoxyethanol, Panthenol, Methyl Gluceth-20, Sodium PCA, Carrageenan, Sodium Lactate, PCA, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Serine, Alanine, Glycine, Caprylyl Glycol, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Acetyl Hexapeptide-8, Proline, Acetyl Heptapeptide-4, Triethanolamine, Parfum.