Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Karmameju – RECHARGE, Body Brush

Ion tørbørstning danner negative ioner på huden gennem naturlig friktion.

Tørbørst dagligt for at afhjælpe tør hud, bekæmpe appelsinhud og opnå øget energi.

499,00 kr.

Beskrivelse af produkt

  • Hurtige/synlige resultater
  • Et MUST HAVE produkt på hudplejehylden
  • Forbrugernes favorit
  • Dagligt skønhedsritual for krop og sind

Brug RECHARGE tørbørste dagligt for at afhjælpe tør hud på kroppen, bekæmpe cellulite, styrke huden, for at opnå øget energi og for at skabe balance og velvære. Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet.

Tørbørstning af kroppen med Karmamejus ion kropsbørste danner negative ioner direkte på huden gennem naturlig friktion. Negative ioner accelererer transporten af ilt til vores celler og kropsvæv. De gør samtidig lymfekirtlerne i stand til at afgifte blodet og øger derved hudens modstandsdygtighed.

Samtidig er tørbørstning appelsinhudens fjende nr. 1. På et studie fra University of Sunderland i England fastslog forskere, at daglig tørbørstning gennemsnitligt reducerede testpersonernes cellulite med 26% på kun 5 uger.

Ion tørbørster siges at have oprindelse hos munkene rundt om i verdens klostre – det er en enkel, let metode til at afbalancere elektromagnetiske energier i din krop, som sætter skub i udskillelsen af affaldsstoffer.

RECHARGE Karmameju tørbørste er egnet til alle hudtyper, men har du sensitiv hud eller er tørbørste nybegynder, kan du vælge at starte med BUFF børsten, for så senere at gå over til RECHARGE.

Jeg anbefaler at bruge kropsolie eller body lotion efter tørbørstning.

Se vidoen her: Lær hvordan du tørbørster

ster