Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Karmameju – Powderbloom, Eau De Parfume

50ml

Sensuel og gådefuld, jordbunden og samtidig et opløftende pust af lethed. En kompleks parfume i duftfamilien chypre, som ærer den naturlige parfumekunst.

– Aromaterapeutisk Eau de Parfume

– Forbrugernes favoritduft

– Sensuel duft med et opløftende pust af lethed

– Skabt med naturlige æteriske olier og blomsterhydrolat

699,00 kr.

Beskrivelse af produkt

POWDERBLOOM Eau de Parfum er en sofistikeret, overdådig sammensætning af udsøgte blomsternoter, let citrus, træ, harpiks og pudrede aldehyder. Komponeret i tre forførende lag, udgør POWDERBLOOM en sjælden aromaterapeutisk duft, der er skabt af Karmameju og vores engelske mesterparfumør.

Intim, autentisk og fredfyldt. POWDERBLOOM Eau de Parfum er en hyldest til den overdådige muse, vi alle har i os. Dybe blomsternoter og let, pudret dekadence vækker sprudlende styrke. Elegante aromaterapeutiske lag udfolder sig i et varmt, men let og sanseligt chypre masterblend.

Karmamejus første parfume er skabt med henblik på at fejre den naturlige skønhed, vi ser i de mange kvinder og mænd, vi føler os inspireret af. En manifestation af mange års dedikeret arbejde i duftens verden.

POWDERBLOOM er skabt til at få dig til at føle dig stærk, vidunderligt feminin og fri.

 

Duftnoter:

Topnote / Åbningen af parfumen løfter legende sløret for lyse topnoter, der består af frisk, grøn bergamotte, aromatisk angelikarod og rolig kamille i smuk harmoni med spirituel, balsamisk frankincense og forførende ylang ylang.

Mellemnote / Det første indtryk af POWDERBLOOM fører sanserne videre ind i parfumens flirtende midte, hvor kostbar bulgarsk rose, rosengeranie, dekadent lindeblomst og neroli udfolder sig i sensuelle og varme mellemnoter.

Bundnote / En gådefuld og dyb bund afrunder parfumen majestætisk med rustikke, jordvarme, ravnoter fra harpikset labdanum og søde cedertrænoter.

Parfumen fuldendes af duftfrembringende aldehyder – en forførende gnist der antænder POWDERBLOOM, og får den til at sprudle som champagne.

 

Duftfamilien:

POWDERBLOOM Eau de Parfum – en chypre duft

// Chypre udtales ’sjip·ra’ //

Chypre duften kan beskrives som essensen af elegance. Duftene er fyldige og sofistikerede, men samtidig sarte og underspillede med dybe, varme og tørre elementer af forførende blomster, frugt og træ. Det menes, at chypre dufte går tilbage til romertiden og ofte er nævnt i parfumehåndbøger helt tilbage fra det 18. århundrede. Det vides med sikkerhed, at duftfamilien blev gjort populær af Francois Coty i 1917, da han lancerede en banebrydende duft med navnet Chypre. Navnet på denne duftfamilie er opkaldt efter øen Cypern – fødested for kærlighedens gudinde Afrodite, der er kendt for dens aromatiske planter og chypre-duftende blomster.

 

Aktive ingredienser:

Bergamotte

Angelikarod

Kamille

Frankincense

Ylang Ylang

Bulgarsk rose

Rosengeranie

Lindeblomst

Neroli

Labdanum

Cedertræ