Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Karmameju – JOY, Body Butter

200ml

Næringsrig pleje til kroppen med fugtgivende hyaluronsyre og bioaktive planteolier, beriget med naturlig, energigivende duftterapi

379,00 kr.

Beskrivelse af produkt

JOY body butter er næringsrig pleje til hele kroppen med en luftig og fløjlsblød smør-konsistens, som smelter let på huden, og efterlader den gennemfugtet, smidig og blød.

  • Nærende, blødgørende og fugtbevarende
  • Højt indhold økologiske ingredienser
  • Med fugtgivende hyaluronsyre
  • Opløftende, energigivende aromaterapi

JOY er formuleret med bioaktive planteolier og essentielle fugtboostere, som agerer som et fugtbevarende skjold på huden, der slukker den tørre huds tørst.

En blødt pisket sammensætning af ceramidstimulerende og barrierebeskyttende økologisk sheasmør, økologisk olivenolie og jojobaolie, fugtgivende biomolekyler fra hyaluronsyre, smidiggørende E-vitamin og økologisk, frisk- og koldpresset aloe vera-gel. Rig på polysaccharider, flavonoider, vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter.

Dermatologisk testet til sensitiv hud.

Anvendelse:

Påføres på huden efter behov* – særligt når huden trænger til ekstra fugt og næring.

Velegnet til brug på hele kroppen, som nærende pleje eller maske til hænder og fødder samt på tørre områder som skinneben, knæ, albuer og neglebånd.

*Body butter er drøj i brug. Det kan opleves at næringsrig hudpleje ikke absorberes ideelt, hvis det anvendes i generøse mængder ad gangen. Vi anbefaler at anvende en mindre mængde tilsvarende, hvad din hud kan absorbere. Regelmæssig eksfoliering optimerer body butters’ blødgørende, smidiggørende og fugtbevarende egenskaber for huden.

Aktive ingredienser:

Hyaluronsyre: Biomolekyler fra klinisk dokumenteret hyaluronsyre, som effektivt øger hudens fugtniveau og hjælper med at mindske fine linjer og rynker. Hyaluronsyre har egenskaber, som kan give huden mere fasthed og fylde.

Aloe Vera-ekstrakt, Øko: Certificeret økologisk aloe vera dyrket under den syditalienske sol hos vores prisbelønnede og bæredygtige producent. Gelen koldpresses fra aloe vera-bladet indenfor to timer efter høst og bevarer dermed et højt indhold af bioaktive aminosyrer, enzymer, vitaminer og mineraler.

Sheasmør, Øko: Har en unik sammensætning af ceramide-fremmende plantekemikalier, herunder antioxidanter som E- og A-vitamin samt essentielle oliesyrer, der er afgørende for cellefornyelse.

Olivenolie Øko: Koldpresset ekstra jomfru olivenolie, der giver en silkeblød og elastisk hud med en strålende glød. Olien er rig på antioxidanter, blandt andet E- og K-vitamin, der hjælper med at reparere og forny huden.

Jojobaolie: Jojoba-planteolie er det tætteste, man kommer den olie, der naturligt produceres i huden. Den indeholder B- og E-vitamin og mineralerne zink og kobber – vitale for hudens sundhed. Den beskytter huden mod frie radikaler og bevarer fugten uden at tilstoppe porerne.

E-Vitamin: Virksom antioxidant og naturlig konservering. De antioxidante egenskaber hjælper også til at reducere skader forårsaget af UV-stråler og forurening. E-Vitamin fugter huden og holder på fugten ligesom det er kendt for sin helende effekt.

Ingredienser:

Aqua/water/eau, ºaloe barbadensis leaf extract, ºbutyrospermum parkii (shea) butter, sorbitol, glycerin, cetearyl alcohol, ºolea europaea (olive) fruit extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, sodium hyaluronate, oryza sativa (rice) starch, glyceryl stearate, algin, tocopherol (natural vitamin E), xylitylglucoside, lecithin, xylitol, ascorbyl palmitate, anhydroxylitol, citric acid, glyceryl caprylate, sodium dehydroacetate, sodium levulinate, sodium anisate, parfum/fragrance (natural), limonene, linalool.

Joy Body Butter er vegask