Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Karmameju – Storyteller, Eau De Toilette

50ml

Frisk, grøn og let duft med sprudlende citrusnoter, sommerens urtede blomster og dybe trænoter.

– Aromaterapeutisk eau de toilette

– Opløftende, lys og citrus-sød

– Frisk og grøn duft

– Skabt med naturlige æteriske olier og blomsterhydrolat

399,00 kr.

Beskrivelse af produkt

STORYTELLER er en lys, positiv og forførende aromaterapeutisk sammensætning af sprudlende citrus fusioneret med jordagtige, urtede blomster og dybe, tørre trænoter i et friskt, grønt parfume-masterblend.

Gennem duftens universelle sprog, udfolder STORYTELLER sig som et blidt kærlighedsbrev, som vækker glade minder fra fortiden, og samtidig opløfter og beroliger nuet. Komponeret i tre aromaterapeutiske lag for en fuldendt duftoplevelse er STORYTELLER skabt af Karmameju i samarbejde med vores engelske mesterparfumør.

Oplev naturens flygtige dufte udfolde sig med en parfume skabt i omgivelserne af forunderlig biodiversitet, rosenmarker, bier og betagende fauna og flora i det engelske landskab. En bredtfavnende unisex duft, der både drager mænd og kvinder, i dens fortryllende favntag.

Duftnoter:

Topnoter/ Duftens første indtryk er let som solskin med klare, afrodisiske citrusnoter fra klementin og appelsin, der bringer friskhed, positivitet og glæde. Kombineret med karakteristiske grønne noter fra den jordagtige angelikarod, som drager paralleller til skovbundens rødder.

Mellemnoter – parfumens hjerte / Mellemnoterne vækker en følelse af kærlig omsorg, der fører vores sind fra tankernes labyrint til hjertets dybder. I dette duftlag blandes den beroligende kamille, den magnetiske neroli, lindeblomstens hjerteåbnende energi og noter fra den sarte viol i en symfoni af jordnær sødme og imødekommende ro.

Bundnoter / Den rolige bund af trænoter tilfører fyldighed, varme, elegance og dybde til parfumen. En jordfæstet sammensætning af cedertræ, som fortolker skovens dufte, kombineret med den japanske cypres, hinoki, hvis komplekse duft vækker minder om knitrende papir, frisk luft, tørt træ, frisk linned, fyrrenåle og mild citrus.

For at indkapsle symfonien i STORYTELLER Eau de Toilette har vi tilføjet hydrolat af muskatelsalvie kendt for at fremkalde klarhed og ro, lindre angst og samtidig stimulere libidoen hos både mænd og kvinder. En sød, lilla-blomstrende urt kendt som ‘kvindens olie’ inden for medicinsk aromaterapi grundet dens egenskaber til at styrke kvinders generelle sundhed.

Aktive ingredienser:

APPELSIN

ANGELIKAROD

KAMILLE

NEROLI

LINDEBLOMST

VIOL

CEDERTRÆ

JAPANSK HINOKI

MUSKATSALVIE