Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Karmameju – COZY, Fleece sock

Lune og bløde fleecesokker med ruskindssåler. Til brug i hjemmet, som sovesokker under dynen, i gummistøvler og som skøn komfort på den lange flyvetur.

349,00 kr.

Beskrivelse af produkt

  • Anvend som sovesokker eller hjemmesko
  • Skridsikre ruskindssåler
  • Designet i blød fleece
  • Nemme at have med på tur/i flyet

COZY sokkerne er syet i den blødeste fleece med funktionelle ruskindssåler, og er Karmamejus bud på klædelige hjemmesko/sutsko til voksne og teenagere. Fleecesokkerne fuldender komforten i Karmamejus loungewear kollektion, enten som sokker til brug i hjemmet, som sovesokker under dynen, i gummistøvler og som skøn komfort på den lange flyvetur.

Brug den COZY sok, der har logo bagerst på læggen på samme fod hver gang, for eksempel på højre fod, således vil sokkerne forme sig efter fødderne over tid.

Elegant, sanseligt og super behageligt. Karmameju Loungewear kollektionen består af kåber, heldragter, sokker og tæpper i størrelser og farver, der matcher hele familiens behov. Den bedste kvalitet af let, blød og superfin fleece, giver dig ekstra luksus og komfort i hverdagen, hjemme, på farten – hvor som helst. Kollektionen er perfekt at have med på rejser og er lige til at kaste i weekendtasken.

Materiale og størrelsesguide:

Small – str. 36-37.

Medium – str. 38-39.

Large – str. 40-41.

Kvalitet:

Fleece, 100% polyester. Sål af ruskind.

Vaskeguide:

  • Vask i vaskemaskine frarådes grundet ruskindsålen på COZY.
  • Pletbehandling eller rens anbefales.