Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Neovita – X3 Eye & Skin Booster

Kan kun købes fysisk i klinikken!

25ml

Innovativt 2 i 1 power produkt med aktive, maskuline ingredienser til intensiv pleje af øjenområdet og ansigtet, der passer til alle hudtyper. Eye & Skin Booster er tredje trin i plejeritualet til den velplejede mand. Kombinationen af ingredienser beskytter mod digital aging og understøtter reparationen af hudskader, der har været udsat for meget blåt lys fra skærmaktivitet.

515,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse af produkt

X3 Eye & Skin Booster er en innovativ 2-in-1-booster til intensiv pleje af øjenområdet og ansigtshuden. X3 Eye & Skin Booster er 3. trin i hudpleje systemet til den velplejede mand.

Anvendelse:

Som øjenpleje:

  • Tag en mængde svarende til en peanut af X3 Eye & Skin Booster
  • Påfør den med din ringefinger omkring øjenområdet, idet du masserer den meget forsigtigt ind

Som særligt effektivt produkt til hele ansigtet:

  • Tag en mængde svarende til en hasselnød af X3 Eye & Skin Booster
  • Påfør den på renset og tonet ansigtshud
  • Massér den forsigtigt ind.

Afslut derefter dit personlige hudplejeritual med den anbefalede Neovita XMen Skin Care

Aktive hovedingredienser:

Det aktive ingredienssystem Powerboost X, med ekstrakt af Edelweiss, Ribose og Ballonvin i symbiose med B3-Vitamin og Hyaluronsyre booster hudens egne genopbygningsmekanismer, fremmer dannelsen af nye celler og styrker deres funktioner på bæredygtig vis.

Det aktive ingredienssystem BlueLight Protect & Repair beskytter mod “digital aldring” og støtter hudens reparation efter skader på grund af omfattende HEV-belysning (BlueLight = intensiv brug af computer, smartphone og tablet, LED-skærme, kunstigt lys…)

Symbiosen mellem de meget effektive peptider med rødalgeekstrakt og koffein aflaster øjenområdet og fremmer mikrocirkulationen. Poser og mørke rander under øjnene – “Farvel!”