Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – VOESH, Pedi in a Box, 5 step – Golden glimmer

Vi fortjener alle lidt Guld glimmer i vores liv! Så hvorfor ikke forkæle dine fødder med dette Kit fra Pedi in a box.

Kittet indeholder:
– Sea Salt Soak
– Sugar Scrub
– Mud Masque
– Cooling Gel
– Massagecreme

35,00 kr.

3 på lager

Beskrivelse af produkt

Den ultimative luksus til dine fødder.

Giver et smukt gyldent look, som giver de smukkeste fødder og ben.
Kittet består af 5 skønne produkter, som er individuel pakket. De tilfører huden masser af fugt og næring og er med en svag duft af vanilje.

Er et rent vegansk produkt.

Anvendelse:
Trin 1: Fodbadesalt: Hæld glimmer salt i et varmt fodbad og bland godt. Sæt fødderne i blød i 5-10 minutter for at afgifte og deodorisere.
Trin 2: Sukkerscrub: Massér glimmer sukkerscrubben på fødder og underben for forsigtigt at eksfoliere. Skyl grundigt med lunkent vand. Tør nænsomt med et håndklæde.
Trin 3: Muddermaske: Påfør glimmer muddermaske på fødder og underben for at fjerne urenheder fra huden, fjerne porerne og absorbere overskydende olie. Lad det virke i 3-5 minutter indtil det er tørt. Skyl af med lunkent vand og dup huden tør.
Trin 4: Køle-gelmaske: Påfør et generøst lag glimmer-gelmasken på ren hud for at køle af, berolige og berolige. Lad det virke i 5-10 minutter. Skyl af med lunkent vand og dup huden tør.
Trin 5: Massagecreme: Fordel glimmer massagescremen på fødder og underben. Massér blidt indtil det er fuldt absorberet for at fugte huden optimalt.