Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Udgår – Sanzi Beauty, Eyelash Renewing Serum, 7ml

Vippeserum til dig, der er gravid eller har sensitive øjne

349,00 kr.

3 på lager

Beskrivelse af produkt

Sanzis Eyelash Growth Serum er en af deres absolutte bestsellers – derfor har de nu udviklet dens lillesøster, Eyelash Renewing Serum, som kan bruges af alle. De har dog haft særlig fokus på jer, der er gravide eller har ekstra sensitive øjne i sammensætningen af ingredienser.

Eyelash Renewing Serum er en mildere udgave af deres Eyelash Growth Serum med et bredt spekter af peptider, der både styrker og forlænger vipperne. Men denne skal dog bruges både morgen og aften for den fulde effekt, som oftest vil indtræde mellem 12 og 16 uger.

Du får stadig resultatgaranti eller pengene tilbage, fordi de selvfølgelig stadig stoler 100% på dette vippeserums resultater.
Der er produkt til ca. 6 måneders brug i Eyelash Renewing Serum.

Sådan anvender du produktet:

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester af snavs. De anbefaler at bruge deres Oil-Free Makeup Remover efterfulgt af Soft Cleansing Foam for at give en helt ren hud.

Herefter er Eyelash Renewing Serum simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant to gange dagligt. Du kan roligt bruge deres serum til øjenvipper i øjenområdet, da produktet er netop specialfremstillet til det.

OBS: Du behøver ikke påføre øjenvippe serum på de nederste vipper, deres serum skal nok fordele sig på både de øverste og nederste øjenvipper, når du blinker med øjnene.

Sådan fungerer Sanzis veganske vippeserum:

Efter deres Eyelash Growth Serum i mange år har været et af deres bedst sælgende produkter, har de haft en efterspørgsel på et vippeserum, som kunne bruges mens man var gravid. Derfor har de det sidste år arbejdet på et vippeserum, som kan bruges af alle.

Derfor introducerer de nu Eyelash Renewing Serum, som med et bredt spekter af peptider giver dine øjenvipper de bedste forhold for at vokse sig lange.

I deres nye vippeserum finder du hele seks forskellige peptider, som alle er med til at booste hårvæksten, gøre vipperne stærke indefra og beskytte mod hårtab. Det mener de skaber de bedste muligheder for en vippeserum, der kan bruges af alle – uden at gå på kompromis med resultaterne.

Hvad er forskellen på Eyelash Growth Serum og Eyelash Renewing Serum?

Står du overfor valget af et ny vippeserum, er det godt at kende forskellen på disse to produkter. De har selvfølgelig begge det tilfælles, at de giver dig længere og fyldige øjenvipper. Men effekten ved Eyelash Renewing Serum vil oftest tage lidt længere tid at opnå.

Derfor vil de stadig anbefale Eyelash Growth Serum til dig, der ønsker hurtigt synlige resultater – med de længste vipper til resultat. Eyelash Renewing Serum er i stedet rigtig god til dig, som er gravid eller har sarte øjne, som ønsker en blidere formular, hvor resultaterne i stedet tager en smule længere.