Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Nordic Superfood – Collagen Premium++ Natural Remedy Box

30 x 8 g, 1 måned forbrug

Et multifunktionelt sundheds- og skønhedsprodukt i praktiske portionsposer, som er nemme at tage med på farten.

625,00 kr.

Beskrivelse af produkt

NATURAL REMEDY indeholder kollagen og jod, hvor jod bidrager til at vedligeholde normal hud og normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner samt normal skjoldbruskkirtelfunktion, og kollagen som bidrager til en mere fugtet og elastisk hud, at håret bliver stærkere og mere glansfuldt, og at neglene bliver stærkere og vokser hurtigere. Produktet har en daglig dosis på 8 g, et indhold af kollagen på 5 g og jod på 175 µg og er smagt til med bærpulver fra vilde blåbær, solbær og aronia. Fri for tilsat sukker, gluten, laktose eller andre tilsætningsstoffer.

– Jod bidrager til at opretholde normal hud og normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og til normal skjoldbruskkirtelfunktion. Jod bidrager også til nervesystemets normale funktion samt normal kognitiv funktion.
– Kollagenet bidrager til, at huden bliver fugtet og mere elastisk, at håret bliver stærkere og mere glansfuldt, og at neglene bliver stærkere og vokser hurtigere.

Hvordan bruges det?
En NATURAL REMEDY portion tages dagligt og har en god og frisk smag af ægte blåbær, solbær og aronia.
Produktet blandes nemt i et glas eller i din vandflaske med en hvilken som helst væske. Havre-, mandel-, kokos-, ris- eller sojadrik eller rent vand. Du kan også bruge det som topping på yoghurt, grød eller blande i en smoothie.
Gravide kvinder og personer, der lider af en overaktiv skjoldbruskkirtel, bør være forsigtige med indtagelse af produkter, der indeholder jod.

INGREDIENSER
Marint mikrohydrolyseret kollagen fra norsk torsk (Gadus Morhua). Vildtfanget i Nordatlanten, Norge (FAO27). Bærpulver fra vildtplukkede nordiske blåbær (Vaccinium myrtillus), aronia (Aronia melanocarpa), ribs (Ribes nigrum), tang(Ascophyllum nodosum).