Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Neovita – X4 24h Skin Power Gel

Kan kun købes fysisk i klinikken!

50ml

Effektiv gel mousse med en overbevisende formular af aktive ingredienser. Produktet passer til alle hudtyper, der foretrækker en forfriskende, intens, men alligevel let og forfriskende hudplejestruktur. 24h Skin Power Gel er fjerde trin i plejeritualet til den velplejede mand og beskytter aktivt mod digital aging.

449,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse af produkt

X4 24h Skin Power Gel er en meget effektiv gelmousse til enhver hudtype, som foretrækker et opløftende, intensivt produkt, men stadig med en let og forfriskende tekstur. X4 24h Skin Power Gel er 4. trin i den velplejede mands hudplejesystem.

Aktive hovedingredienser

Edelweiss genopbygger, Ribose opfrisker og Ballonvin lindre. De kombinerede ekstrakter i det aktive ingredienssystem Powerboost X, giver således optimal næring til cellerne og styrker din huds modstandsdygtighed.

Ingredienssystemet Bluelight Protect & Repair bekæmper aktivt “digital aldring”, mens B3-Vitamin fungere som ekstra booster for genopbygningen suppleret med stimulerende Koffein.

Aloe Vera, Squalan og Avocadoolie levere de essentielle mineraler, sporstoffer og vitaminer der altid er vigtigt for dig som mand. Hyaluronsyre opfylder hudens egne fugtdepoter på bæredygtig vis.