Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Marc Inbane – Cremé Solaire, Bronze

50ml

En yderst innovativ solcreme til ansigtet!

Crème Solaire Bronze! En revolutionerende farvet solcreme til ansigtet (SPF30) med en øjeblikkelig sund og naturlig glød.

Anti-aging pleje, solbeskyttelse og sund glød i ét!

499,00 kr.

Beskrivelse af produkt

Denne multifugtgivende og veganske solcreme hjælper med at beskytte din huds naturlige skønhed. Beriget med koralvenlige UV-filtre, tredje generation af hyaluronsyre, naturlige vitaminer, botaniske ekstrakter, og den patenterede ingrediens, Bronzyl©, som tilsammen giver den ultimative antiage-pleje.

Den luksuriøse og fløjlsbløde formel svarer til en beroligende fugtighedscreme, samtidig med at den forhindrer fotoaldring forårsaget af solen. Créme Solaire giver en jævn hudtone og en smuk bronzefarve, der er god som base før makeup. Créme Solaire fedter ikke og trænger øjeblikkeligt ind i huden efter påføring, stimulerer kollagen-produktionen og reducerer udtørring af huden forsaget af solen.

Beskyt din hud i ansigtet, og oplev en følelse af øjeblikkelig fugtgivet og blød hud!

Naturlig bronzer med let Shimmer

Cremé Solaire dagcreme med SPF 30 beskytter den sensitive hud i ansigtet mod UV-stråling, samtidig med at du opnår en sund og smuk teint. Bronzefarven skaber en smuk og jævn finish, og den lette shimmer giver en naturlig glød.

Anvendelse:
Påfør solcremen før soleksponering. Påfør ofte solcremen for at bevare en effektiv beskyttelse, især efter fysisk aktivitet, svømning eller brug af håndklæde.