Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

iS Clinical – Active Peel System

15 stk. i

Anti-age – Eksfolierende – Foryngende

850,00 kr.

Beskrivelse af produkt

Det klinisk avancerede Active Peel System er baseret på botaniske ingredienser og er en effektiv og skånsom behandling i to hurtigvirkende trin, designet til at polere huden. APS har en hydrerende og foryngende effekt på huden samt antioxidantbeskyttelse.

Denne komplette behandling giver en kølende og prikkende fornemmelse i huden efter påføring, efterhånden som produktet begynder at virke. Det velafbalancerede system hjælper til at forbedre hudtonen og teksturen, hvilket er med til at sikre en blød, hydreret hud og et mere ungdommeligt udseende.

Step 1 er designet til at give en kontrolleret eksfoliering, da det indeholder en helt unik kombination af effektive og skånsomme botaniske syrer kombineret med beroligende og plejende botaniske ekstrakter.
Step 2 har en fugtgivende og foryngende effekt på huden, da det er baseret på vores unikke extremozyme-teknologi med botaniske ingredienser og
kobbertripeptid-1 kombineret med beroligende aktive naturingredienser.

  • Reducerer forekomsten af fine linjer, rynker og forstørrede porer
  • Effektiv og skånsom behandling af huden
  • Forbedrer hudtonen og teksturen, samt gør huden mere blød og jævn
  • Giver et hurtigt og langvarigt resultat
  • Understøtter produktionen af kollagen og elastin
  • Styrker hudens generelle sundhed

Ingredienser Step 1: 
Saccharum officinarum (sukkerrør) Extract, Ekstrakt af blandede frugtsyrer, Hamamelis virginiana (troldhasselvand), Aloe barbadensis bladsaft, Ekstrakt af salix alba (pilebark), (kilde til salicylsyre)

Ingredienser Step 2:
Extremozymer, Pentylenglycol (fugtighedsbevarende stof fra sukkerrør), Kobbertripeptid-1