Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

CND – Remover Wraps Foil

10pk.

Folie til brug af fjernelse af SHELLAC®.

35,00 kr.

Beskrivelse af produkt

HVAD ER DET?
Patenterede Foil Remover Wraps™, som bruges til at opløse SHELLAC® på en ren, praktisk og nem måde. Indpakningerne er designet til at passe rundt om en finger og sikrer, at de sidder til og ikke falder af. Der er indbygget et vatstykke i indpakningen, som skal vædes med CND Nourising RemoverTM, der efterfølgende sikrer at SHELLAC® bliver opløst skånsomt og ikke kommer i kontakt med huden. Når Nourishing Removeren™ har været i forbindelse med SHELLAC® i den anbefalede aftagningstid, fjernes Remover Wraps’ne ved at man tager fat med tommelfinger og pegefinger omkring indpakningen, og med et lille twist løsnes SHELLAC® fra neglen, så det nemt tages af. Skulle der sidde enkelte rester af SHELLAC® på neglen, så sæt Remower Wraps på neglen et par minutter mere, så resten bliver aftaget. Afslut med at aftørre neglen med CND Nourising Remover™ med en nail wipe.

HVAD GØR DET?
Fjerner SHELLAC® sikkert og nemt fra neglepladen, uden at genere den omkringliggende hud.

HVORFOR SKAL MAN BRUGE DEM?
Minimerer eksponeringen af Nourishing Remover på hud, negle og fingre. Holder væsken inde for en hurtigere og skånsom aftagning, der giver en langt mindre dehydrering af naturneglen. Giver kunden bevægelsesfrihed under processen.

FREMGANGSMÅDE:
Ved pedicure-behandlinger, kan SHELLAC® Remover Wraps bruges på alle tæer. Naturneglen tager ikke skade når SHELLAC® fjernes. SHELLAC® er udviklet og testet i flere år for at tilpasse og gøre hvert eneste trin i SHELLAC® behandlingen perfekt, inklusive aftagningsprocessen. Det er dog nødvendigt, at man tager højde for eksisterende skader i naturneglen inden påføring. SHELLAC® kan sagtens holde mere end 14+ dage, det er bare et spørgsmål om, at det ikke er pænt efter 14 dage pga. udvoksningen. Aftagningen kan tage længere tid efter 14 dage, da bindingen bliver stærkere med tiden. Husk altid at bruge SolarOil™ efter aftagning af SHELLAC®.